Pokukajte v zakulisje Alfe

Pridružite se nam na dogodku “Izkusi Alfo”. Namenjen je vsem dosedanjim in bodočim voditeljem Alfa srečanj – orodja, ki je milijonom ljudem po vsem svetu pomagalo srečati Jezusa.
Predstavili bomo uporabnost srečanj v župnijah in ostalih skupnostih, v okviru dogodka boste sami prejeli izkušnjo srečanja. Pogovarjali se bomo z voditelji, ki v Sloveniji že izvajajo Alfa srečanja in so opremljeni z izkušnjami iz prakse.

O dogodku

 

Izkusi Alfo je dogodek, na katerem boste spoznali Alfa srečanja kot orodje, ki je več milijonov ljudem po vsem svetu omogočilo srečanje z Jezusom. Post krščanska kultura, v kateri živimo, je Cerkev postavila pred izzive, a tudi številne priložnosti. Alfa srečanja so priložnost, ki lahko tako mladim kot ljudem v zrelih letih pomagajo odkrivati odgovore na bistvena življenjska vprašanja.

Na dogodku Izkusi Alfo vam bomo predstavili zakulisje priprav in izvedbe Alfa srečanj v našem, slovenskem okolju. Voditelji in člani njihovih ekip, ki pri nas že uporabljajo to orodje, vam bodo na podlagi lastnih izkušenj predstavili priložnosti in vas opozorili na ključne izzive, ki jih Alfa srečanja prinašajo.

Če želite razumeti Alfa srečanja in kulturo, ki stoji za njo, vas vabimo, da se udeležita dogodka Izkusi Alfo. Tako boste imeli edinstveno priložnost, da se spoznate z srečanji, ki spreminjajo življenja posameznikov po vsem svetu, ker se srečajo z Jezusom in postanejo aktivni člani svoje cerkvene skupnosti.

Veselimo se srečanja z vami! Skupaj bomo na dogodku Izkusi Alfo odkrivali možnosti, ki nam jih ponujajo Alfa srečanja, hkrati pa poleg novih človeških prijateljstev gradili še globlje in pristnejše prijateljstvo z Bogom. Dobrodošli!